Ξεκίνησε για άλλη μία χρονιά το παγοδρόμιο στο εμπορικό κέντρο VILLAGE shopping and more… στο Ρέντη!.
Το παγοδρόμιο άνοιξε και λειτουργεί καθημερινά 10.00 πρωί – 1.00 το βράδυ. Το εισιτήριο είναι 10 € και ισχύει τις καθημερινές για απεριόριστο χρόνο ενώ τα Σαββατοκύριακα και τις ημέρες των γιορτών για 1 ώρα. Φοιτητικό εισιτήριο 8 € με επίδειξη φοιτ. πάσου. (ισχύει Δευτέρα-Παρασκευή)
Σας περιμένουμε όλους…
Το IceNSk8 το μεγαλύτερο παγοδρόμιο της Αθήνας άνοιξε στα Village Shopping & More στο Ρέντη. Mε τα 600 τ.μ της παγοπίστας του, διπλάσιο σε μέγεθος σχεδόν από όλα τα παγοδρόμια της Αθήνας, φιλοδοξεί να σας χαρίσει τα καλύτερα χειμωνιάτικα βράδια στη πόλη!






Ο χώρος είναι πόλος έλξης για οικογένειες, παρέες και φίλους που θέλουν μία εναλλακτική και διασκεδαστική βραδιά πάνω στον πάγο. Η εταιρεία IceNSk8 δημιουργήθηκε από ανθρώπους με αγάπη για τα αθλήματα πάνω στον πάγο. Εδώ και 18 χρόνια (το πρώτο παγοδρόμιο λειτούργησε στο Μοσχάτο) φροντίζουν να ψυχαγωγούν το κοινό και παράλληλα να κρατούν ζωντανή την αγάπη για το καλλιτεχνικό πατινάζ και το χόκευ επί πάγου. Αυτή την εμπειρία και την αγάπη μετέφεραν πρόσφατα στο χώρο του Village Shopping & More στο Ρέντη, με τη φιλοδοξία σύντομα να λειτουργήσουν και άλλα παγοδρόμια στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας.

Η διασκέδαση είναι αναπόσπαστο κομμάτι του πατινάζ και για το λόγο αυτό συχνά ετοιμάζονται θεματικές βραδιές και παιχνίδια πάνω στον πάγο. Μέσα στα Χριστούγεννα θα γίνουν βραδιές καραόκε, 80?s, επιδείξεις καλλιτεχνικού πατινάζ και χόκευ επί πάγου, και πολλές, πολλές εκπλήξεις περιμένουν όλους όσους βρεθούν στο χώρο.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6936 860409 ή στο www.icenskate.gr


















Wordpress snowstorm powered by nksnow
Την Κυριακή πήγαμε παγοδρόμιο στο παγοδρόμιο στο village… Πολλές οι τούμπες και οι γκρίνιες αλλά μετά τους 2 πρώτους γύρους, «ξεθαρέψαμε»!!!
Φιλικό το προσωπικό σε ότι χρειαστεις ενώ με extra κόστος κάνουν και μαθήματα… 10 ευρώ η ώρα για όλους και 8 εάν έχεις παγοπέδιλα…
exw paei sto pagodromio tou village peripou 6 fores fetos k ema8a na kanw kalo patinaz!!!to proswpiko polu filiko…
10 eyro h wra ; kai kathmerines ..methn wra paei;;;;
paidia xr kaneis sas p mporw na mathw kallitexniko patinaz?
nai..h kyria Farida Galimobe..paradhdei ma9hmata ston pago-8eatrika sto pago..mou kanei ma9hmata edw kai 8 xronia..
thl epoikinwnias: 697383312
h sto hotmail : s_sk82@hotmail.com
10 euro lol
paidia alithia tr thelw na vrw kapoo gia kallitexniko patinaz moO exei figei o takos na psaxnw se internet xartes ktl ktl….oso gia to sait an to egrafe ki ayto tha toO ekana:*****
pote anoigi to pagodromoio sto village???
anoikseee!!!
ali8eia ein oti tis ka8hmerines ein 10 eurw gia osh wra 8eloume dld aperiorista????
ναι, τις καθημερινές εκτός γιορτών, κάνεις όση ώρα θέλεις και αντέχεις βέβαια…
παιδιά έχει κλείσει?
Οχι βέβαια!!! Τα παιδιά είναι εκεί κάθε μέρα!!!